Linjasaneeraus

lvi-uudiskohteet-2

Linjasaneeraus, kansankielellä putkiremontti, tulee eteen kiinteistön elinkaaressa useimmiten 40-60 vuoden välein. 2010-luvulla ensimmäistä kertaa saneerattavat kiinteistöt on rakennettu 1950-1970 luvuilla.

Remontin suunnittelussa kannattaa olla ajoissa liikkeellä, sillä talotekniikan tekohengitys ei ole halpaa ja suuremman vahingon riski kasvaa koko ajan. Viemärin sisällön tyhjeneminen kellarikomeroon voi olla yhtiölle rahallisesti pieni menetys, mutta pahimmillaan se tuhoaa vuosikymmenten takaiset muistot esimerkiksi valokuvien ja lapsen ensimmäisen lelun muodossa. Ajoissa kannattaa olla myös siksi, että huolellisessa hankintavaiheen suunnittelussa voidaan esimerkiksi harkita pitäisikö kiinteistön toiminnallisuutta parantaa järjestelemällä yleisiä tiloja uudelleen ja saattaa ne vastaamaan paremmin asukkaiden tarpeita.

Linjasaneeraukset kokonaisurakkoina

Kun hankesuunnittelu on tehty ja taloyhtiön palkkaamat ammattilaiset lähtevät vetämään projektia astuu mukaan Vismar Oy. Suoritamme taloyhtiöiden linjasaneerauksia kokonaisurakoina, joka tarkoittaa sitä, että Vismar aliurakoitsijoineen suorittaa remontin kaikki osa-alueet rakennustöistä putki- ja sähkötöihin. Suoritamme myös pienempiä kokonaisuuksia, kuten taloyhtiön saunaosastojen ja pesutupien remontteja.

Putkiremontti on mahdollisuus ja investointi

Putkiremontti tulisi kokea mahdollisuutena ja investointina. Saneerauksella nostetaan vanha kiinteistö kilpailemaan uusien asuntojen kanssa, lisätään kiinteistön elinkaarta sekä säilytetään tai jopa parannetaan kiinteistön arvoa. Remontin yhteydessä uusitaan usein asunnon märkätilat, jolloin tekniikan toiminnallisuuden lisäksi parantuu myös pintojen ulkonäkö ja sillä saattaa olla ratkaiseva merkitys jälleenmyyntitilanteessa. Osakkaalla on tarvittaessa mahdollisuus vaihtaa useita remonttiin kuuluvia tuotteita, kuten laattoja tai kalusteita. Vismar Oy auttaa mieleisten tuotteiden hankinnassa.

Hankesuunnittelussa asunnon kuivissa tiloissa urakkaan sisällytettävät muutokset pyritään usein pitämään mahdollisimman pieninä. Osakkaalla on laajat oikeudet ja mahdollisuudet tilata lisä- ja muutostöitä. Yhteistyökumppaniemme kautta Vismar Oy pystyy tarjoamaan monipuolisia lisäpalveluita, jolloin vaikkapa keittiön uudistaminen muun remontin yhteydessä samalla aikataululla on mahdollista. Teettämällä keittiöremontti muun remontin aikana kalustejärjestykseen ja esimerkiksi sähköpisteiden paikkoihin on helpompi tehdä muutoksia.

Linjasaneeraus toteutetaan yhteistyössä

Vismar Oy:n tärkeänä periaatteena on toteuttaa projekti mahdollisimman sujuvasti yhteistyössä taloyhtiön ja osakkeenomistajien kanssa. Projekti viedään läpi sisältö huomioiden realistisesti aikataulutettuna, toteuttaen se mahdollisimman kustannustehokkaasti halutulla sisällöllä ja varmistamme että asianomaiset tietävät;

  • mitä tehdään,
  • missä tehdään ja
  • milloin se tehdään.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!